Thursday, May 30, 2013

Kesha, MY CRAZY BEAUTIFUL LIFE

La prima vedere pare genul de persoana care nu munceste pentru nimica, bea si se distreaza toata ziua iar cariera parca i-a picat din cer. Dar pozitiile inalte din topuri sunt rezultatul a multor ani de munca.
Kesha este fiica unei compozitoare/interprete americane, Patricia Pebe Sebert, care si-a crescut singura ambii copii. Aceasta i-a insuflat fiicei sale dragostea pentru muzica si a impins-o in aceasta directie inca de la o varsta frageda, cand Kesha a invatat sa cante la pian si a sustinut "concerte" in sufragerie.
 Pe MTV, in mini reality show-ul ei , MY CRAZY BEAUTIFUL LIFE, care are 6 episoade, vorbeste mult despre familia ei, despre ascensiunea in topuri si despre perceptia pe care o are lumea asupra ei, si in special modul in care acest lucru o afecteaza.
 [Fratele,Kesha,Pebe(st->dr) interpetand piesa mamei sale pe scena din orasul natal, unde a cantat pentru prima oara :]

Hitul "Your love is my drug" a fost scris de Kesha si  de mama ei. In general, ele doua scriu impreuna piesele Keshei.

O alta piesa foarte speciala de la ea este "The Harold Song". Aceasta este dedicata primei iubiri din viata ei,care, dupa cum v-ati dat seama se numeste Harold.
Kesha se implica foarte mult cand vine vorba de abuzul pe care copii il intalnesc in scoli, artista recunoscand ca si ea a fost victima in tinerete. Aceasta piesa are ca mesaj faptul ca trebuie sa ne iubim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce am putea fi. Vorbeste despre acceptare sociala desi piesa e interpretata des ca fiind o piesa de dragoste.





No comments:

Post a Comment

Be nice