Thursday, March 4, 2010

27 Februarie 2010

Da. A fost ziua aceea a anului. . .
Ne-am plimbat prin Moll. Am mancat cascaval pane. Mi-am luat angelina dress! :D:D. Shorty zicea ca lumea se uita la picioarele mele de bine, nu de rau. Oricum, it felt weird... Aaaa, am vazut stelisti.Habar nu am exact pe care, oricum nu erau Karamienii.
Apartamentul Dianei e foarte misto. Mi-a facut de mancare, am povestit. Daca ar fi si ei aici cu mine, :(. Trebuie sa merg in Cluj ca sa fiu cu ei? Nu imi place fara. Ei ma cunosc, ma accepta asa cum sunt. Am lucruri in comun cu ei. :( Aici...

Mi-am petrecut ZIUA cu Dee si Shorty, in Janice. Eu si Shorty am baut 2 pahare de vin ... & co. Dee a bagat limba :D e un pas inaite. Apoi am mers toti trei la Dee.
28 Feb
Am mers back la moll. Mi-am luat bat-girl belt :D. Am mers pana la Shorty, care e coleg de apartament cu Gabi. Gabi are cearcane mari. A venit Robi, apoi am pornit spre meci.
Of course ca nu am gasit loc de parcare langa stadion, slava cerului. :D Parca eram la pelerinaj. M-am plans ca o sa cad, deoarece nu avem loc, eram ca un fluture in cocon. Replica nu s-a lasat asteptata prea mult:"Aici nu poti sa cazi nici de vrei.":D.Baietii au fost draguti si am ajuns rapid si mai ales, intacta, pe stadion.

Am fost la meci, CFR - Steaua. Mi-as fi dorit ca Traore sa fi dat gol. I don't like Steaua, because, after Gigi made fun of the Karamian brothers,they still went to
Steaua.Imi place Traore. Cica fratele sau a jucat la Poli. Sper ca si el sa ajunga acolo; impreuna cu Dan Petrescu si Gigel Bucur. My perfect team.
A fost bine cand am iesit; a fost bine ca nu am parcat langa stadion, ca nu mai ieseam de acolo. Am mers la Janice, full. Mancare la pachet si acasa. Discutii profunde. Somn. Tren. Iasi.

No comments:

Post a Comment

Be nice