Sunday, March 14, 2010

"A wounded deer leaps the highest"

13 Martie :
Dimineata.
4AM decid sa merg pe jos la gara.
5AM (si ceva).pornesc. nige din ce in ce mai tare. Regret ca nu mi-am luat bocancii si paltonul.
5.50AM. Ies ultrasi cu fular alb-albastru din gara.hmmm? o fi suporteri Poli Iasi intorsi de la meci?
6:06AM porneste trenul.
Cunosc un barbat interesant. :)
7PM Meci.CFR – Dinamo (2-2). M-am dus cu Shorty; doar noi de data asta.
A nins, motiv pt care ne-am bagat in galerie; ca sa ne incalzim. I-am vazut pe Alexa2 si pe varul lui Shorty. Am mers la meci cu masina varului. Destept dinamovistul, a parcat langa pod, asa ca nu am pierdut mult timp. Cam in 30 de min, am trecut podul si am si intrat pe stadion.
Locul nostru era pe colt.S-ar fi vazut bine daca un nene nu ar fi stat in picioare, acoperind jumatate din teren cu fizicul sau… Oricum, am mers in galerie, iar eu am cantat cu ultrasii. El avea probleme cu gatul. Daca imi amintesc bine, e a2a oara cand merg in galerie, si tot anti-dinamo cant. 
Dupa cum am mai precizat, imi place felul liber de a glumi si de a vorbi cu cei vechi (A., Dia, Shorty, Boris, Cavalera…)Ma tot intrebam daca voi putea discuta la fel cu cei din Iasi vreodata. In momentul de fata mi-e greu sa imi inchipui asa ceva.
M-am simtit foarte bine. Am mancat cascaval pane, l-am vazut pe Gabi again, am vazut-o pe T.girl (era cam departe), si a ramas ca vom merge in J. cu Angelina dress & Dee. Can’t wait.

No comments:

Post a Comment

Be nice