Thursday, December 3, 2009

Adu-ti amite de linistea care zace in tacere.

1.Arbitrajul? Modeleaza chiar asa de mult rezultatul? Dar daca nu am faulta, daca am fi toti corecti. Daca nu ar fi nevoie de arbitri? Dar nu cred ca fair-play-ul exista cu adevarat.
Vad agresivitatea fizica de pe teren ca semn de slabiciune si recunoastere a fortei adversarului. Si imi doream ca Alexa sa-l faulteze pe Suarez, dar acum imi e rusine.Important e sa nu ii dai arbitrului sanse sa te “fure”. O echipa cu adevarat puternica nu va suferi niciodata din cauza arbitrajului.
2.Si era normal sa picam, nu din cauza grupei in care am fost - e o onoare sa ai adversari puternici - din cauza faptului ca suntem la inceput de drum. Nu ar trebui sa spun “din cauza” , deoarece suna ca si cum ar exista un vinovat. Dar asta e realitatea. Pana sa ajungi in varf, trebuie sa te tavalesti in noroi, altfel, daca ar fi usor, in Europa League, Champions League etc. ar juca toate echipele din lume.

3. Ce spunea Jol înaintea meciului: „Ogăraru este un jucător foarte bun, chiar din lume pe postul său. A avut ghinion, dar are are mentalitatea necesară pentru a-şi reveni”.
"Nu l-am folosit pe Ogăraru pentru că am venit aici să cîştigăm, nu să ne jucăm! Promit că data viitoare cînd vin în România pentru vreun amical o să-l bag şi pe Ogăraru" MARTIN JOL, antrenor Ajax.
Daca as fi in locul lui, pe jos as veni in Romania. De ce sa stai unde nu te respecta omul care trebuie sa te ajute sa devii mai bun (oricum e si in interesul lui). Oare asa sunt priviti toti jucatorii straini?

Am realizat ca fotbalul are si o parte intunecata, si ma intreb: Oare mai e frumos fotbalul dupa ce ajungi sa faci din sportul asta cariera?